Smidigt, enkelt och effektivt – tre viktiga ledord för dagens mötes- och konferensbokare

Att ha allt på ett ställe med bra överblick, snabbhet, enkelhet och bra support som sparar tid är faktorer som väger tungt för många mötes- och konferensbokare idag. Det visar en undersökning som Event Logic nyligen gjorde bland sina användare.

Att vi har en kundnöjdhet på 96% och NPS score högre än många av de mest välrenommerade SaaS bolagen visar på att vi har lyckats leverera en tjänst som lever upp till braschens förväntningar och det är vi oerhört stolta över, säger Henrik Vallentin, CEO på Event Logic.

Genom tiderna har möten och konferenser bokats med hjälp av flertalet telefonsamtal och e-mail till olika anläggningar och aktivitetsarrangörer i jakten på att hitta det bästa paketet till det bästa priset. Detta är en verklighet för många även idag. Med nutidens alla möjligheter och digitala lösningar är det en verklighet som är på väg bort, helst imorgon om vi ska lyssna på användarna i den senaste undersökningen genomförd av Event Logic.

Event Logics grundidé har sedan start varit att utmana och förändra sättet människor planerar, upphandlar och genomför möten och event. I en undersökning som nyligen gjordes bland plattformens användare, visar resultatet att det som väger tungt hos målgruppen är tydlig överblick i projekten, snabbhet och enkelhet i kombination med bra support. Enligt användarna har Event Logic tidsbesparat, förenklat och effektiviserat tillvägagångssättet för dem att planera, boka och genomföra möten och konferenser. 

Det var exakt det här som var tanken när Event Logic startades. Det här bevisar att vi var på rätt spår och att det finns mycket som kan förbättras inom mötes- och konfrensindustrin idag, menar Henrik Vallentin CEO på Event Logic. Vi revolutionerar branschen med vår unika plattform och ser en kraftig tillväxt och med en hög efterfrågan, vilket bekräftar att branschen är i förändring. 

Användarundersökningen visar att lösningar där användarvänlighet ligger i fokus och allt finns samlat på ett ställe, ligger i linje med vad branschen efterfrågar. Möjlighet att samla och jämföra likvärdiga offerter från olika leverantörer, planera och boka evenemang direkt i plattformen med all information på en och samma plats och samtidigt ha möjlighet till personlig support vid behov.

I takt med att världen förändras och arbetsplatser inte längre är begränsade till ett kontor, ser vi att behovet för digitala lösningar som enkelt, snabbt och tydligt tillhandahåller samma information till alla berörda parter i projektet, är av större vikt, menar Henrik Vallentin. Där vill vi gärna vara med och rita kartan för hur det kan göras på ett tryggt, ansvarsfullt och opartiskt sätt.

Om Event Logic
Event Logic erbjuder ett kostnadsfritt och komplett verktyg för att planera, boka och administrera alla typer av möten, event och konferenser. Med en marknadsplats om över 7 000 leverantörer kan event- och mötesbokare samla allt på ett och samma ställe och hitta leverantörer för alla typer av möten och event, jämföra offerter, dela färdiga koncept med kollegor och beslutsfattare samt upphandla anläggning direkt i verktyget. I verktyget finns också uppskattade funktioner som att skicka inbjudningar, administrera ändringar, sköta deltagarkommunikation samt att följa upp och rapportera eventet eller konferensen. Event Logic ger också full statistik kring allt som bokats – för 100 % kostnadskontroll och tydlig uppföljning.


För mer information besök www.eventlogic.se