Event Logic stärker sin position genom att signera Coop Nord som ny kund

You are currently viewing Event Logic stärker sin position genom att signera Coop Nord som ny kund

[Göteborg, 2024-04-18] Event Logic är stolta över att meddela att de har inlett ett samarbete med Coop Nord, en del av Coop Sverige och en ledande aktör inom livsmedel i norra Sverige. Detta är en av flera stora affärer för Event Logic som tillkännages på kort tid och representerar en fortsatt stark tillväxt för bolaget inom området för mötes-, event- och konferenshantering.

Fram till nyligen hade Coop Nord inte en dedikerad tjänst för hantering av möten, event och konferenser. Genom det nya partnerskapet med Event Logic kommer Coop Nord att få tillgång till en omfattande lösning som inte bara kommer att effektivisera deras verksamhet utan även spara betydande tid åt deras team. Den automatiserade CO2-rapporteringen som är kopplad till alla evenemang kommer även att hjälpa Coop Nord att övervaka och minska sin miljöpåverkan i linje med deras hållbarhetsmål.

”Vi är glada över att välkomna Coop Nord till vår växande familj av kunder. Genom att erbjuda en komplett lösning för mötes- och eventhantering är vi övertygade om att vi kommer att kunna stödja Coop Nord i deras strävan att effektivisera processerna och samtidigt bidra till deras hållbarhetsinitiativ.”

Henrik Vallentin, VD på Event Logic

Coop Nord var i behov av att effektivisera sina processer kring möten, event och konferenser. Valet föll på Event Logic som kunde erbjuda en helhetslösning för att underlätta trycket för deras bokare och samtidigt samla all relevant information på en och samma plats.

”Event Logic erbjuder en innovativ lösning som kommer att underlätta vår arbetsbörda och samtidigt hjälpa oss att följa våra hållbarhetsmål,” säger Joakim Fors, Chef för affärsutveckling på Coop Nord. ”Vi ser fram emot att samarbeta med dem och dra nytta av allt det de erbjuder inom mötes- och eventhantering.”

Joakim Fors, Chef för affärsutveckling på Coop Nord

Det nya partnerskapet representerar inte bara en affärsmässig framgång för Event Logic utan också ett steg framåt för Coop Nord i deras strävan att optimera sina interna processer och minska sin miljöpåverkan.

Om Event Logic
Event Logic erbjuder ett kostnadsfritt och komplett verktyg för att planera, boka och administrera alla typer av möten, event och konferenser. Med en marknadsplats om över 5 000 leverantörer kan event- och mötesbokare samla allt på ett och samma ställe och hitta leverantörer för alla typer av möten och event, jämföra offerter, dela färdiga koncept med kollegor och beslutsfattare samt upphandla anläggning direkt i verktyget. I verktyget finns också uppskattade funktioner som att skicka inbjudningar, administrera ändringar, sköta deltagarkommunikation samt att följa upp och rapportera eventet eller konferensen. Event Logic ger också full statistik kring allt som bokats – för 100 % kostnadskontroll och tydlig uppföljning.

För mer information kontakta:
Henrik Vallentin
VD, Event Logic
E-post: henrik@eventlogic.se
Telefon: 0701 054100