ICA Gruppen väljer Event Logic som leverantör för möten, event och konferenshantering

ICA Gruppen väljer Event Logic som leverantör för möten, event och konferenshantering
ICA Gruppen väljer Event Logic som leverantör för möten, event och konferenshantering

[Göteborg, 2024-03-25] – ICA Gruppen, med bolag som ICA Sverige, ICA Banken och Apotek Hjärtat i sin portfölj, tar ännu ett steg mot att digitalisera och effektivisera sin verksamhet genom att välja Event Logic som sin leverantör för möten- event- och konferenshantering. Beslutet kommer efter en noggrann utvärdering där ICA särskilt fokuserade på att hitta en helhetspartner som kunde digitalisera hela processen kring möten, event och konferenser.

Genom att välja Event Logic som sin partner kommer ICA Gruppen att dra nytta av en heltäckande lösning som erbjuder en rad fördelar. En viktig del i sökandet av leverantör var att hitta en lösning som gör det enklare att upprätthålla regelefterlevnad för att säkerställa att interna processer och policys efterlevs. En annan viktig aspekt var möjlighet till mer omfattande statistik och rapportering, däribland miljö- och hållbarhetsrapportering, över vad som bokas och att man ville få bättre kontroll över hanteringen av event, konferenser och möten. Dessutom ville ICA Gruppen att den valda lösningen skulle förse användarna med fördelar som skulle förbättra användarvänligheten och effektiviteten.

Vi är glada över att välkomna Event Logic som vår partner för möten-, event och konferenshantering. Genom att digitalisera hela processen kommer vi att kunna öka vår effektivitet och samtidigt förbättra användarupplevelsen för våra medarbetare och samarbetspartners, säger, Helen Carlén, Group Sourcing & Vendor Manager på ICA Gruppen.

Event Logic är Norra Europas mest snabbväxande bolag inom möten, events & konferenser. De har sedan tidigare framgångsrika samarbeten med ledande företag inom olika branscher. Genom att erbjuda en digital, användarvänlig,lösning med stort fokus på service och support, fortsätter Event Logic att vinna förtroendet hos nya och befintliga kunder och toppar listan över bolag med högst NPS score i branschen.

Vi är mycket glada över att ICA Gruppen har valt oss som deras partner för möten, event och konferenser. Vi ser fram emot att hjälpa dem effektivisera sin verksamhet och få full kontroll över alla aspekter kopplade till möten, event och konferenser, säger Henrik Vallentin, VD på Event Logic.


För mer information kontakta:
Henrik Vallentin
VD
E-post: henrik@eventlogic.se
Telefon: 0701 054100