Anticimex effektiviserar sin eventplanering med Event Logic

Anticimex effektiviserar sin eventplanering med Event Logic

”Med Event Logic sparar jag mycket tid när jag ska boka lokaler för våra utbildningar. Vi har ofta återkommande utbildningar och med mina personliga förfrågningsmallar slipper jag skapa nya förfrågningsunderlag varje gång jag ska boka ett event och jag får ofta snabba svar. Framför allt har jag numera all information på ett ställe vilket verkligen underlättar mitt arbete. Kan varmt rekommendera Event Logic till alla som bokar utbildningar, konferenser eller event”
– Michaela Wistrand, Anticimex

”Vi har idag ett mycket bra samarbete tillsammans med Anticimex och vi är stolta över den fina respons vi fått. Att Anticimex fortsatt väljer att använda Event Logic är absolut ett kvitto på att vår tjänst levererar ett stort värde”
– Johan Brandt, vd på Event Logic

Stäng meny