Boka i tid – nyckeln till ett lyckat möte

Boka i tid – nyckeln till ett lyckat möte

Att hitta den perfekta platsen för ett möte är inte alltid lätt. Dessutom konkurrerar man med många andra som vill boka på samma datum. Under årets första månader har vi märkt att det är ett högt tryck på bokningar av möten och konferenser för 2017, framförallt i Göteborg och Stockholm. Ett lyckat möte kräver alltid bra planering vilket blir ännu viktigare när konferenshotellen fylls upp tidigt. Att boka i tid är därför nyckeln till ett lyckat möte.

Vi passade på att fråga Thomas Heden, Sales Manager på Elite Park Avenue Hotel i Göteborg om hur läget ser ut.
– På Elite Park Avenue Hotel upplever vi ett enormt tryck på våra konferenslokaler inför hösten, detta trots att vi bygger ut med ca 1000m2. Vi rekommenderar våra kunder att ha god framförhållning för att säkerställa sina förväntningar och önskemål. Med andra ord, boka i tid, säger Thomas.

Samma sak gäller för konferenser i Stockholmsområdet.
– Det blir allt viktigare att boka sin konferens i god tid. Vi märker helt klart av en ökad efterfrågan på konferenserna, vilket är jätteroligt, säger Anna Hallström, konferensansvarig Best Western Kom Hotel Stockholm.

När allt är bokat är det såklart viktigt att även bjuda in deltagarna i tid så att alla har möjlighet att närvara. Använd Event Logics deltagarhantering för att skicka en tjusig inbjudan! Vår deltagarhantering ger dig också möjligheten att skapa ett skräddarsytt anmälningsformulär, följa upp vilka som anmält sig, kommunicera med deltagare och mycket, mycket mer.

Logga in för att bjuda in deltagare till ditt nästa möte. Har du inget konto – testa Event Logic nu!

Stäng meny