Kommunikationen – En STOR utmaning vid eventplanering!

Kommunikationen – En STOR utmaning vid eventplanering!

En av de största utmaningarna i eventplanering är kommunikationen mellan alla parter inom eventet, såsom leverantörer, deltagare samt dina kollegor som du planerar tillsammans med. Det är väldigt få branscher där det sker så mycket ändringar under en planeringsfas – och även senare­ – och detta ställer höga krav på alla som är inblandade.

Högt tempo försvårar

Det höga tempot i arbetet i kombination med många detaljer är som upplagt för missförstånd och det är lätt hänt som eventplanerare att förvirra sig i vem som ska göra vad och huruvida arbetet blir utfört eller inte. Det är därför viktigt att tidigt i processen ha en tydlig struktur för hur kommunikationen ska gå till och då kan en gemensam plattform som Event Logic vara till stor hjälp.

Event Logic är unika på marknaden

Det finns idag en mängd digitala tjänster som underlättar vissa delar i kommunikationen, framförallt deltagarhanteringsverktyg, men det finns ingen plattform som klarar av att hantera all kommunikation så bra och effektivt som Event Logic. I Event Logic samlas kommunikationen, tillgänglig för alla oavsett plats, så alla som behöver kan ta del av samma information och vara uppdaterade i planeringen. Det sparar tid och du får kontroll över eventuella ändringar i processen.

Genom bara några knapptryckningar gör du dina ändringar i din eventplanering och samtidigt informeras dina leverantörer, deltagare och kollegor om vad som ändrats eller lagts till. Event Logic hjälper dig inte bara med kommunikationen utan du kan använda verktyget för att förenkla hela planeringsprocessen.

Påminnelser gör att inget missas!

Event Logic hjälper dig också att hålla koll på alla deadlines och du får påminnelser innan exempelvis en offert håller på att gå ut. Genom deltagarhanteringen, som är helt kostnadsfri, får du stenkoll på vilka speciella krav och allergier dina gäster har och du kan enkelt dela dessa med valda leverantörer. Detta är bara några av de innovativa delarna som finns tillgängligt i Event Logic. Event Logic är helt enkelt det ultimata verktyget för dig som planerar och upphandlar event, konferenser och möten.

Skapa ett kostnadsfritt konto på eventlogic.se idag och upplev det själv.

Stäng meny