Deltagarhantering

Deltagarhantering
Deltagarhantering event

Deltagarhantering i Event Logic – Enkelt, snyggt och kostnadsfritt!

Skärmavbild 2016-04-20 kl. 13.28.49
Inbjudan är det första som möter dina gäster inför ett event och avgör vilka förväntningar gästen kommer att ha på eventet. Läs vidare och lär dig mer om hur deltagarhanteringen i Event Logic kan uppgradera dina inbjudningar till nästa nivå.
Event Logic gör det möjlig för dig som planerar ett event att planera, boka och hantera eventet på ett och samma ställe – dessutom helt kostnadsfritt.

Deltagarhanteringen är noggrant utvecklad för att både skapa en unik inbjudan som ett första möte med gästen men också möjliggöra en rad smarta funktioner som kommer att effektivisera ditt arbete avsevärt.

Du kommer snabbt och enkelt kunna skapa en personlig inbjudan för dina gäster. Kanske med en egen bild eller er logga, allt för att inbjudan ska återspegla det kommande eventet.
Deltagarhanteringen gör det möjligt att enkelt ha koll på alla gäster, vem som är allergisk, vilka som kommer att övernatta eller om någon kommer först efter middagen. Du kan också skräddarsy vad som är viktigt för just ert event, såsom gästernas tröjstorlek eller flightnummer.
Vi vet alla att ett event är en ständigt föränderlig organism. Någon blir sjuk och en annan vill plötsligt vara med och spela golf. Detta görs smidigt i Event Logics deltagarhantering då uppdateringar i deltagarlistan automatiskt delas med leverantörerna. Här kan både du och gästen själv ändra.

Den senaste funktion vi adderat till just vår deltagarhantering är det automatiska kalenderinbjudan. Med den kommer gästen i samma sekund de tackat ja, få en händelse i kalendern med tid och plats. Allt för att göra det så smidigt som möjligt för gästen och för att minimera risken att någon råkar dubbelboka sig.

Skapa ett konto här och låt Event Logic visa hur du, helt kostnadsfritt, kan spara både tid, pengar och huvudvärk!

– Du kommer aldrig skicka en vanlig inbjudan igen!
 

Stäng meny