Digital inbjudan

Digital inbjudanAtt lägga tid och energi på din inbjudan till ett event är viktigt då det är det första mötet emellan eventet och gästen. Här kan du läsa mer om hur det kan bli både mer effektivt och innovativt med en digital inbjudan. Det finns många fördelar med att skicka en digital inbjudan. Dels skvallrar det om ett innovativt, nytänkande företag i framkant då det kommer till digitaliseringens möjligheter. Det kommer också att spara er mycket tid och huvudvärk då en digital inbjudan öppnar upp för bättre kommunikation till gästen.

De kommunikativa möjligheter som en digital inbjudan öppnar upp för är både många och tidsbesparande. Du kan snabbt sammanställa vilka som svarat och sedan skräddarsy din kommunikation till gästen beroende på vad de svarat. Du kanske vill skicka ut en påminnelse till de som ännu inte svarat eller skicka mer information om eventet till de som tackat ja. Du kan addera information och på ett väldigt enkelt sätt välja vilken information du vill ha av gästerna, kanske tröjstorlek, om dem vill ha övernattning eller allergier. Dem kan sedan svara enkelt i sin smartphone. Den information gästen behöver inför eventet finns också alltid lättillgänglig då vi ständigt är uppkopplade i våra telefoner.

Vi har äntrat en epok i digitaliseringens tecken och det finns en anledning till att vi i allt högre takt går mot allt fler digitala lösningar. Med en digital inbjudan kan du gå vidare ifrån det statiska och den obefintliga kommunikation ett mail eller kort på posten innebär. Du kan till exempel ställa in en automatisk kalenderinbjudan som gör att samma sekund som gästen tackat ja dyker det upp en händelse i kalendern med tid och plats. En digital inbjudan öppnar upp för kreativitet även visuellt. Du kan enkelt utforma en digital inbjudan utifrån er grafiska profil eller temat för eventet.

Utöver alla fördelar en digital inbjudan medför kan du i Event Logic planera, boka och hantera eventet på ett och samma ställe – dessutom helt kostnadsfritt.

Skapa ditt konto här >>

Stäng meny