Event Logic klättrar mot nya höjder och växer med över 800 % – och expanderar till övriga Norden

You are currently viewing Event Logic klättrar mot nya höjder och växer med över 800 % – och expanderar till övriga Norden

Event Logic, ett SaaS-bolag som tillhandahåller en digital plattform för att hantera alla typer av möten, event och konferenser växer kraftigt. Under 2022 sätter bolaget nämligen nya rekord, med en omsättningsökning på över 800 %. Ett mycket glädjande besked, menar Henrik Vallentin, VD på Event Logic.

Ett mål som sattes upp från starten av bolaget var dessutom att hantera en årlig bokningsvolym om 100 Mkr via Event Logics plattform. Med över 3 000 bokade möten och events under 2022 är detta ett mål som i år har slagits med mycket god marginal. Under andra halvan av 2022 har det dessutom tecknats avtal med flera av Sveriges största företag.

Med den starka tillväxten i ryggen ligger fokus kommande år på att ytterligare växa den nordiska marknaden, samt att expandera utanför Norden. Högt på agendan ligger som alltid också att utveckla plattformen och att fortsätta erbjuda mötes- och eventupplevelser i världsklass, till samtliga användare. Event Logic har även en lösning som vänder sig till affärsresebyråer och bokningsbolag som erbjuder sina kunder att boka via plattformen men under sitt egna varumärke.

— Det känns fantastiskt roligt att få vara del i och driva utvecklingen inom mötesindustrin – genom att erbjuda moderna och effektiva sätt att administrera och boka möten, event och konferenser. De kvitton vi får från våra användare visar dagligen på att vi valt en lyckosam linje, då de sparar både tid och pengar, oftast redan från första bokningen. Att tröskeln på att komma igång är låg och att avkastningen på att använda Event Logic ofta kommer direkt, tror vi också bidrar till både våra nöjdare användare och till årets tillväxtrekord. Vi vill att det ska vara enkelt att använda Event Logic, och med enkelhet kommer oftast goda resultat, på flera plan.
 

Hos användarna syns resultat som 10 – 20 % minskade inköpskostnader, 30 – 40 % minskade resurser i administration och dessutom 100 % kostnadskontroll och full statistik på samtliga bokningar.

— Vi gör detta tillsammans med våra användare. En styrka vi ser, är också den nära dialog vi har med våra kunder. Finns önskemål på förbättringar är vår målsättning alltid att vara lyhörda och snabbrörliga – och tillsammans med våra utvecklare implementerar vi ständigt funktioner som gör användarupplevelsen ännu bättre. Vi har någonstans hittat storheten i litenheten, och den känslan vill vi bibehålla när vi fortsätter växa, avslutar Henrik Vallentin.


Om Event Logic

Event Logic erbjuder ett kostnadsfritt och komplett verktyg för att planera, boka och administrera alla typer av möten, event och konferenser. Med en marknadsplats om över 5 000 leverantörer kan event- och mötesbokare samla allt på ett och samma ställe och hitta leverantörer för alla typer av möten och event, jämföra offerter, dela färdiga koncept med kollegor och beslutsfattare samt upphandla anläggning direkt i verktyget. I verktyget finns också uppskattade funktioner som att skicka inbjudningar, administrera ändringar, sköta deltagarkommunikation samt att följa upp och rapportera eventet eller konferensen. Event Logic ger också full statistik kring allt som bokats – för 100 % kostnadskontroll och tydlig uppföljning.