Event Logic söker en Customer Success Platform Specialist

You are currently viewing Event Logic söker en Customer Success Platform Specialist

Om Event Logic

Vi tror på att utmana och förändra tillvägagångssättet som människor planerar, upphandlar och genomför möten, events och konferenser.

För att lyckas med det har vi byggt ett team med drivna, högpresterande och väldigt engagerade medarbetare.

Vår produkts framtid är att vara navet i ett globalt ekosystem där användaren kan hitta, planera, bjuda in till och dela spännande koncept inom alla olika typer av event och möten. Vi är ett IT-plattformsbolag som strävar efter att utmana nuläget inom event- och konferensbranschen. Vi har sedan 2012 utvecklat ett innovativt, webbaserat kommunikations- och upphandlingsverktyg som gör vardagen lättare för alla som planerar och projektleder event. Vi räknar med en kraftig tillväxt under kommande år och söker efter en starkt lysande stjärna till vår Customer Success-organisation som brinner för att hjälpa och supportera alla våra användare. 

Om tjänsten  

I rollen som Customer Success Platform Specialist hos oss kommer du efter introduktionen av vår plattform att få hoppa in och axla rollen direkt. Rollen innebär mycket kundkontakt och är perfekt för den som är intresserad av IT-applikationer och mjukvara. Du har ett professionellt sätt att bemöta våra kunder och hjälper dem att så snabbt och effektivt som möjligt att lösa deras ärende. 

Du är orädd och van att hantera kontakt med både nya och befintliga användare. Du ser möjligheter och finner lösningar på problem där en given lösning inte finns.  

Du kommer att ingå i vårt Customer Success-team samt arbeta nära vår produkt- och utvecklingsorganisation, därför vill vi att du har ett intresse av mjukvara och produktutveckling.

Du har tidigare erfarenhet från att supportera och arbeta med IT- och mjukvaruplattformar. 

Du är glad, social och tycker om att bygga kundrelationer och van vid att hantera utmanande situationer. Vi tror att du är envis samt sugen på att utvecklas och göra karriär. För att lyckas i rollen krävs förståelse för vikten av ett strukturerat arbetssätt, något som vi kommer att hjälpa dig att med i din nya roll.

Vi är ett litet team på ca 10 personer, vilket betyder att vi hjälper varandra och brinner för det vi gör. Vi ser att du har en stark vilja och ett inre driv som gör att du alltid vill utveckla och effektivisera det som ligger på ditt bord. Det i sin tur öppnar dörrar för dig att växa och utvecklas med bolaget.

Vad Event Logic erbjuder dig

Du kommer in i ett tidigt skede i en redan ”etablerad” start-up med stora möjligheter att påverka och utveckla.

Med rätt driv och viljan att utvecklas kommer du att ha alla möjligheter att göra det tillsammans med bolaget.

Skicka in din ansökan med CV omgående, då vi är snabbfotade och vill tillsätta tjänsten med start efter sommaren. Vi ser fram emot att höra av dig!

START: Augusti – september 2021

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Henrik Vallentin, henrik@eventlogic.se Tel: 0701 05 41 00