Event Logic växer!

Cv bildDet är fullt drag hos oss på Event Logic och vi har nu stärkt upp vårt team med ytterligare en person! Vi hälsar Kajsa Gustafson, vår nya Digital Growth Specialist varmt välkommen till gänget.

Vad gör en Digital Growth Specialist?

Som namnet skvallrar om kommer Kajsa att arbeta med att driva vår tillväxt genom olika digitala kanaler och där ska vi på Event Logic självklart ligga i framkant.

För att bygga upp en framgångsrik tillväxt online behöver vi testa och utvärdera olika kanaler, identifiera vilka av dessa som driver bäst trafik till lägst kostnad och självklart vilka kanaler som, i vårt fall, genererar flest registrerade konton. När en användare sedan har skapat ett kostnadsfritt konto i Event Logic har de full tillgång till alla funktioner – allt från att enkelt hitta och upphandla någon/några av våra 2,500 leverantörer till att skapa en snygg inbjudan och få full koll på sina deltagare.

“Kajsa kommer närmast från en tjänst som konsult inom digital marknadsföring där hon jobbat med att förbättra den digitala affären för sina kunder. Hon har även en utbildning inom Marknadsföring, Visuell kommunikation och Projektledning. Med denna erfarenhet inom digital kommunikation, hennes höga energinivå och viljan att hela tiden bli ännu vassare på det hon gör är hon ett strålande tillskott till det befintliga teamet”, säger vår vd Johan Brandt.

”Det känns otroligt roligt och spännande att få bli en del av Event Logic och att tillsammans med ett grymt team ta företaget till nya höjder. Jag går in i min nya roll med stor entusiasm och är övertygad om att en spännande resa väntar!” – Kajsa Gustafson

Stäng meny