Boka er nästa Företagsgolf i Event Logic

Boka er nästa Företagsgolf i Event Logic

Gröna greener, frisk luft och härligt sällskap, därför bör ni spela företagsgolf på ert nästa event!

Golfen sägs ursprungligen komma ifrån Skottland och år 1744 grundades världens första golfklubb, The Honourable Company of Edinburgh Golfers. I Sverige finns idag hela 470 golfbanor och golf är vår tredje största sport sett till antalet medlemmar.

Att spela golf i samband med en företagsaktivitet är väldigt uppskattat. Det är en sport som många bemästrar, inte alltför fysiskt krävande och i vackra miljöer. Oavsett skiftande nivåer i gruppen kan man alltid vara med och få en härlig upplevelse och just golfbanor är också tacksamma för företagsgolf då det ofta finns goda möjligheter för lokaler perfekta för konferens och möten. Det finns även många bra restauranger i samband med golfbanor, ofta med stor vana av att arrangera olika typer av företagsevent. Och som om det inte vore nog, en golfrunda tar i snitt 12 000 steg, visst kommer en god middag smaka extra fint då?

Teambuilding med golf
Att spela företagsgolf är en perfekt teambuildingaktivitet, dels kräver det tålamod då man måste låta alla ta sin tid och vara stöttande och positiv längs med vägen. Det är också viktigt för de som är vana spelare att på ett pedagogiskt sätt förklara regler och teknik för de som inte spelat tidigare och företagsgolf möjliggör för goda samtal och relationsbyggande ute på banan.

I Event Logic kan du boka er nästa företagsgolf och allt annat runtomkring såsom catering, lokal för konferens, expo, eventpersonal och mycket mer.

Event Logic är ett webbaserat planerings- och bokningsverktyg för konferenser och event där du kan hitta inspiration i färdiga eventkoncept, upphandlar leverantörer, skapar inbjudningar och kommunicerar med sina deltagare. Tjänsten riktar sig till event- och konferensbokare på företag som vill spara tid i planeringen, få bästa möjliga pris från de leverantörer som upphandlas samt få full koll på alla kostnader kopplade till sina event.

Skapa ett kostnadsfritt konto här och börja planera er nästa företagsgolf

Stäng meny