Ny smart funktion i Event Logic på plats!

Vi på Event Logic arbetar ständigt med att göra er eventplanering så bra som möjligt. Vårt mål är att eliminera alla problem som kan uppstå men också göra det roligt och enkelt.

Vi har nu skapat en möjlighet för våra användare att hjälpa varandra till fler lyckade konferenser, möten och events!

Nu är det nämligen möjligt att betygsätta era genomförda event och på så vis skapar ni nu möjligheter för varandra att hitta veterligen lyckade upplägg och populära leverantörer.

Efter varje utfört event kommer du som arrangör och samtliga deltagare, förutsatt att ni skickar era inbjudningar via Event Logic, att få ett mail där ni enkelt kan fylla i vilket betyg du önskar sätta på eventet som helhet och även enskilda leverantörer.

Vi har med denna nya funktion haft som ambition att skapa en trygghet för dig som bokar och arrangerar event, konferenser och möten att andra före dig uppskattat ett specifikt upplägg eller leverantör.

Nu hoppas vi att ni också ser värdet i att dela erfarenheter med varandra och genast går in och sätter betyg på ert senaste event! Ni är som vanligt varmt välkomna att kontakta oss om ni har några frågor!

Stäng meny