Planera julfest i Event Logic

Planera julfest i Event Logic

Planera julfest i Event Logic! Nu är många i full gång med planeringen av företagets kommande julfest och det är högt tryck på leverantörerna då det är ett extremt stort intresse på ett fåtal datum. Att anordna en julfest är ett väldigt trevligt sätt att avsluta ett lyckat år och visa uppskattning till alla medarbetare och deras insats. Det är också ett bra sätt att skapa sammanhållning i gruppen och goda förutsättningar för bra samarbeten även efter julledigheten.

Även om en julfest ofta består av återkommande attribut i form av vilken mat och dryck det bjuds på, vilken musik som spelas eller vilka aktiviteter som uppskattas kommer det alltid att dyka upp överraskningar du då ska planera julfest som med vilken annat event som helst. Vi har satt ihop en snabb guide i varför du kommer att spara tid om du bokar inte bara er julfest utan alla era möten och konferenser i Event Logic.

Nio av tio som börjar använda Event Logic för att boka, planera och hantera sina möten, events eller konferenser fortsätter att göra det. Så, låt oss därför berätta varför även du bör använda Event Logic.

  • Det är gratis! Otroligt men sant, det är kostnadsfritt för dig som använder verktyget
  • Vi har över 2500 leverantörer inom konferenshotell, transport, catering, etc. som du kan boka
  • Får du brist på ideér har vi även en uppsjö av färdiga eventkoncept
  • Med våra enkla förfrågningsmallar blir det lätt att ta in och jämföra offerter
  • Du har all information om eventet på ett och samma ställe
  • Vi har en grym support som du kan överösa med frågor, alltid glada och hjälpsamma.
  • Använd vår proffsiga deltagarhantering för snygga och smarta inbjudningar

Skapa ett konto för att börja planera er julfest här!

Stäng meny