Sommarspecial ☀️ – Håll Sverige Rent om fördelarna med Event Logic

You are currently viewing Sommarspecial ☀️ – Håll Sverige Rent om fördelarna med Event Logic

En ständigt högaktuell organisation är Håll Sverige Rent, kanske extra mycket i sommartider då nedskräpningen ökar i samband med människor rör sig mer utomhus och besökare på badplatser och rastplatser slår i höjden.

Vi har fått en pratstund med Jane Falkenstrand, projektadministratör på Håll Sverige Rent, om hur hon använder Event Logic i sitt arbete kring mötes-, konferens- och eventbokning samt informerar kring organisationens uppdrag.

Vilka är Håll Sverige Rent och vad går arbetet ut på?

Organisationen arbetar för att motverka nedskräpning i hav och på land genom många olika sätt. Som att skapa medvetenhet kring problemet, arrangera skräpplockardagar samt påverka beteenden på lång sikt genom insatser i förskola och skola, för att lära barn att inte slänga skräp i naturen. 19 september 2020 är det den årliga Håll Sverige Rent-dagen då alla uppmuntras att vara med och plocka skräp.


Kontakten med Event Logic kom nästan av en slump. Vid besök på en mässa, i jakt på ett ekonomisystem, såg hon Event Logics monter och tänkte att ”detta kan bespara organisationen mycket tid” vid hanteringen av möten och konferenser.

Hur passar Event Logic in i arbetet?

Jane förklarar att deltagarhanteringen har hjälpt henne spara mycket tid. ”Det kunde gå åt flera timmar att stämma av saker som allergier och önskemål kring kost eller när deltagare hoppar av och de inte längre ska med i busstransporten”, berättar hon. 

Nu samlar de ihop alla detaljer kring deltagarna och delar det med leverantören via Event Logics plattform, med några få knapptryckningar. Alla förändringar uppdateras sedan automatiskt direkt med leverantören när ändringar gjorts från deltagaren.

Vilken är den största fördelen med att använda Event Logic?

Smidigheten att få in olika offerter och att kunna jämföra leverantörerna mot varandra, tycker Jane om. Att det var så enkelt att kunna konkurrensutsätta leverantörerna var en aha-upplevelse.

Håll Sverige Rent-konferensen

En av de största händelserna under året för Håll Sverige Rent är konferensen som hålls 3-4 december, där de samlar Sveriges viktigaste aktörer inom nedskräpningsfrågan. 

Det är i samband med externa konferenser som Jane ser stora fördelar med Event Logic, eftersom varje deltagare har tillgång till en överblick över agendan samt uppgifter och önskemål de har registrerat. ”Om deltagaren behöver ändra något, går den bara in och gör det på egen hand”, säger Jane som därmed inte behöver dubbelkolla alla detaljer för varje deltagare, vilket sparar stora mängder tid.

Glad sommar från oss på Event Logic ☀️ 

Hela gänget vill passa på att önska alla våra användare, leverantörer och nyhetsbrevsläsare en riktigt härlig sommar. Den har inte lämnat oss besvikna hittills, med många soltimmar och höga temperaturer.

Vi ser fram emot en händelserik tid efter semestrarna och är förväntansfulla inför en mötesrik höst och vinter.

> Kontakta Event Logic
> Till Eventlogic.se