Spahotell – Konferera i tofflor och frotté

Spahotell – Konferera i tofflor och frotté

Att lämna ljusrör, bryggkaffe och kala kontorskorridorer för att åka på konferens är att rekommendera. Det finns många fördelar med ett miljöombyte men också med att just välja ett spahotell som destination för er nästa konferens. För visst fattar man bättre beslut när man är avslappnad och utvilad? Läs vidare om varför ett spahotell är det bästa stället för er nästa konferens!

Motivera dina medarbetare med lite lyx
När man åker bort på en konferens är det ett ypperligt tillfälle att förena nytta med nöje. Låt dina medarbetare känna att deras hårda arbete uppskattas och att de faktiskt förtjänar att bli lite bortskämda. Att bjuda på en härlig behandling eller skicka ner något lyxigt att dricka till bubbelpoolen är nära till hands om ni är på just ett spahotell. Det finns få saker som är så synonymt med just avslappning som att åka till ett spa. Vi vet att miljö och sinnesstämning har stor effekt på vår kreativa hjärna och det blir därför en given destination för en konferens.

Skapa god stämning
Ett spahotell är ett ypperligt ställe för att skapa goda relationer, en avslappnad och lugn atmosfär som ger utrymme för trevliga konversationer och det blir lätt att släppa vardagens stress och inte minst arbete. För även om det är anledningen till att ni är där, kommer ni att skapa nya sätt att kommunicera och tänka bara genom att få koppla av en stund och komma närmare varandra. Att få glida runt i tofflor och frotté kan väcka även den mest stressade person till liv igen och ladda upp batterier inför er konferens. Ett spahotell är ofta en omsorgsfullt skapad miljö, både arkitektur och interiör. Det skapar många nya intryck vilket för människor närmare varandra och öppnar upp för samtal.

Allt i ett-lösning
Alla som någon gång bokat en konferens eller annat typ av event vet att det är många pusselbitar som ska vara på sin plats för ett komplett körschema. Speciellt om det rör sig om en konferens med ett tajt tidsschema. Om ni väljer att ha er nästa konferens på ett spahotell eller helt enkelt ett hotell som erbjuder alla faciliteter under ett och samma tak minimerar du både administration och tid för transporter. På större spahotell har du ofta möjligheter till konferensrum och eftersom att just spahotell är en given destination för många företag kan du räkna med en kunnig och rutinerad personal med stor erfarenhet av just företagsgäster.

I Event Logic kan du boka, bjuda in deltagere och planera ert nästa event helt kostnadsfritt!
Skapa ett nytt konto eller kontakta oss så hjälper vi dig att komma igång.

 

Stäng meny