Transport för event, gör resan till målet

Transport för event, gör resan till målet

Beroende på upplägg och destination för ert nästa event är det högst troligt att det kan komma att finnas en transportsträcka av något slag. Att då välja att de det som en möjlighet snarare än ett logistiskt problem att lösa kan öppna upp för oanade resultat. Så vid ert nästa event, gör resan till en del av målen och skapa ett från start till stopp väl genomför event.

Konsten att göra er transport för event till en upplevelse
Avgörande för vilken väg man ska gå för att göra er transport till en upplevelse är temat för ert event. Ska ni åka på sommar kick off med kräftskiva kanske ni vill ge er på en fartfylld färd med rib-båt, kanske en lite lugnare segeltur med möjlighet till fördrink med bubbel och tilltugg eller om budgeten tillåter med helikopter.

Är ni ett sportigt gäng kanske ni vill ta er ut i vildmarken med kajak eller mountainbikes för att väl på plats grilla över öppen eld och krypa ner i en sovsäck när mörkret smyger sig på eller ska det vara en sprakande och lyxig fest skulle det definitivt sätta stämningen för alla gäster genom att låta dem anlända i limousiner och uppskattat är också att erbjuda alla gäster taxiservice för att de ska kunna slappna av och inte behöva oroa sig för hur de ska ta sig hem. Detta är bara ett axplock och det finns en uppsjö av roliga och unika varianter för att göra er transportsträcka till en fantastisk upplevelse under ert event.

Konferera under transporten
En annan variant är att utnyttja transport för event för att konferera eller liknande, kanske inte att en tur med ribbåt är ett val att överväga men kanske en skärgårdsfärja ut till Sandhamn för middag och fest. På så vis kan man få mer tid för aktiviteter och nöjen vilket i regel är ett uppskattat upplägg.

Så, se nu till att inte bara lösa transporten på lättaste sätt, se till att även det blir en upplevelse.
Och om du inte redan gjort det, skapa ett kostnadsfritt konto på Eventlogic.se, ett planeringsverktyg för möten, konferenser och andra event.

Stäng meny