Veidekke Entreprenad AB väljer Event Logic för all event- och möteshantering

You are currently viewing Veidekke Entreprenad AB väljer Event Logic för all event- och möteshantering

Veidekke Entreprenad AB har valt att använda sig av Event Logic för att upphandla, planera samt bjuda in deltagare och följa upp alla typer av möten, event och konferenser.

Det känns otroligt tryggt med en sådan samarbetspartner som Event Logic, som är lyhörd för våra behov och som dessutom ständigt förbättrar sitt utbud, säger Anna Lindgren Frank, kompetensutvecklingschef på Veidekke.

I och med implementationen av Event Logic sker den annars komplexa möteshanteringen för Veidekke Entreprenad AB nu i en och samma plattform – där allt från upphandling av anläggning till inbjudningar och kommunikation med leverantörer nu sker på ett och samma ställe. Det innebär också att berörda leverantörer automatiskt blir informerade vid ändringar i en bokning eller vid förändring av deltagarlistor, på ett helt GDRP-enligt sätt.

– Vi är väldigt glada över att Veidekke Entreprenad AB har anslutit sig till Event Logic. Det innebär att vi har fått möjlighet att hjälpa fler att effektivisera sina verksamheter och göra stora kostnadsbesparingar – samtidigt som de får tillgång till en plattform med erbjudanden från över 5000 leverantörer runt om i Norden, där det också är enkelt att skräddarsy sin upplevelse, säger Henrik Vallentin, VD på Event Logic.

Om Veidekke Entreprenad AB

Veidekke är en av Skandinaviens ledande entreprenörer och utför alla sorters bygg- och anläggningsuppdrag. Involvering och lokalkunskap kännetecknar verksamheten. Koncernen omsätter ca 38 miljarder NOK och hälften av de 7800 medarbetarna äger aktier i verksamheten. Veidekke är noterat på Oslobörs och har sedan starten 1936 alltid gått med vinst.

Om Event Logic

Event Logic är ett kostnadsfritt och komplett verktyg för att upphandla, planera och bjuda in till event, möten och konferenser. I verktyget har användarna allt samlat på ett och samma ställe – för full kontroll och enkel hantering. Idag har Event Logic många av Sveriges största företag som användare som exempelvis Skanska, Essity, Anticimex, Peab, Swedavia m.fl.