Event Logic rekryterar ny vd

Pressmeddelande från Event Logic – 2019-07-01

Event Logic, bolaget som skakat om eventbranschen med sitt kompletta webbverktyg för planering och upphandling av event, möten och konferenser, har rekryterat Henrik Vallentin som ny vd. Henrik kommer närmast från Microdeb, ett mjukvaruföretag inom betalningstransaktioner, som blomstrat under hans ledarskap.

Henrik Vallentin har många års erfarenhet från tillväxtföretag, där han med framgång arbetat med ledarskap, produktpaketering och marknadsstrategier. Event Logic går med vd-bytet in en ny fas där Henrik blir en nyckelperson för fortsatt utveckling och tillväxt.Event Logic är ett otroligt spännande företag inom en bransch där det finns stor potential för digitalisering och som med stor sannolikhet kommer att förändras, troligtvis befinner vi oss redan i den förändringsprocessen. Jag ser fram emot att arbeta med alla spännande människor i bolaget och utmaningen att ta Event Logic vidare till något mycket större än vad det är idag, säger Henrik.

Event Logic är ett otroligt spännande företag inom en bransch där det finns stor potential för digitalisering och som med stor sannolikhet kommer att förändras, troligtvis befinner vi oss redan i den förändringsprocessen. Jag ser fram emot att arbeta med alla spännande människor i bolaget och utmaningen att ta Event Logic vidare till något mycket större än vad det är idag, säger Henrik.

Event Logics styrelseordförande Patrik Christiansen är förväntansfull för Henriks roll i bolaget:

Henrik är en person med precis den bakgrund och kompetens som vi behöver när vi nu går in nästa fas med fokus på stark tillväxt. Hans värdefulla erfarenheter från att ta mindre bolag till att bli storspelare kommer att vara viktiga byggstenar för att ta oss till nästa nivå och skapa mervärde för våra kunder och användare, säger Patrik.

Henrik tog över rollen som vd från medgrundaren Eric Windzer den första juni. Eric är fortsatt kvar inom bolaget i en viktig position med fokus på kunder, användare och leverantörer.

För mer information, kontakta:
Henrik Vallentin
henrik@eventlogic.se
Tel: 0701-05 41 00

Ladda ner pressmeddelandet i wordformat
Ladda ner pressmeddelandet som pdf